0

Cégünkről


A FETTI Kft. 1993 óta foglalkozik munkaruházati, munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmével. Mindemellett megvásárolhat nálunk olyan termékeket is, amelyek kempingezés, horgászat, vadászat, túrázás és egyéb szabadidős tevékenységek esetében is kiválóak.


Cégünk modern és kényelmes szabásminták szerint a legaktuálisabb designt és széles választékot kínál modellekben, színekben, valamint komplett viseletben a munkavégzéshez és az utcára egyaránt. Termékeink közt megtalálhatók a munka-, forma-, military védőruházat, védőfelszerelések, vadász, horgász, ruházat, lábbelik és egyéb kiegészítők piacvezető termékei, továbbá próbálunk új, egyedi termékeket is bemutatni vásárlóinknak.


Termékskálánkat a vevőinktől beérkező igények alapján folyamatosan bővítjük, úgy, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek meg tudjunk felelni. Kiépítettük környezetvédelmi, - minőségirányítási, valamint katonai beszállítói rendszereinket, valamint NATO beszállítási engedéllyel rendelkezünk.


Az évek folyamán üzleti partnereink száma megsokszorozódott, nagykereskedésünk jelenleg több mint 400 kereskedőt szolgál ki rendszeresen. Számos állami vállalatnak, multinacionális cégnek, biztonsági szolgálatnak, ipari vállalatnak vagyunk folyamatos beszállítói. A vállalkozás fejlődését a folyamatos fejlesztések, az új piacok felkutatása eredményezte. Raktárbázisunk megfelel a legmodernebb európai szintű elvárásoknak, technikai és szakmai szinten egyaránt a legmagasabb színvonalat képviseljük.


Termékek és szolgáltatások:

Referenciák: Magyar Honvédség, MÁV Zrt., Magyar Posta Zrt., Országos Katasztrófavédelem, Vízművek, Országos Mentőszolgálat . Cégünk számos ipari vállalatnál is jelen van Magyarországon és Európában.

A Fetti Kft. kiváló minőségű termékeivel kereskedőket is kiszolgál 4000 nm-es raktárából. Széles kínálatunk része a military-, vadász-, forma-, szabadidős ruházat, lábbelik, kiegészítők és védőruházat.

 


A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Végösszeg:
Tovább a kosárhoz