0

A Fetti.hu megújult felülettel várja újra vásárlóit!

2020. december 2., szerda 16:06

Webshopunk felületén legutoljára 2018 nyarán lehetett rendelést leadni...

Webshopunk felületén legutoljára 2018 nyarán lehetett rendelést leadni, ez az oldal nem volt kellőképpen felhasználóbarát keresés illetve termék átláthatóság szempontjából. Cégünk úgy döntött, hogy egy új felületet fog létrehozni ahol mind a magánszemélyek és mind viszonteladói partnereink is könnyen elnavigálják magukat és gyorsan megtalálják a keresett termékeket ezért egy időre meg kellett szüntetnünk internetes árusításunkat amíg fel nem építettük a jelenleg látható webáruházat.
 
Igyekeztünk létrehozni egy modern dizájnal rendelkező és funkciók tekintetében a mai elvárásoknak megfelelő webshopot ahol lehetőség van a terméktulajdonságok részletes szűrésére és szabadszavas keresésére mind a termékek nevében mind pedig a termékek leírásában. ( Ezekről a funkciókról részletesebb leírást Itt talál! )
 
Most már nem csak magánszemélyekre azaz a végfelhasználókra koncentrálunk hanem viszonteladói partnereink vásárlását is szeretnénk megkönnyíteni, nekik egy leegyszerűsített felületet hoztunk létre ahol átláhatóan kezelhetik 10, 20 vagy akár 100 tételes megrendeléseiket, ezzel a felülettel bejelentkezés után találkozik a vásárló ahol már az egyénileg meghatározott kedvezményes árakat láthatja termékeinknél.
 

Jó vásárlást kívánunk!

 

 

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Tovább a kosárhoz